Üyelik Başvurularına Yetişemiyor

Sakarya İyi Parti seçim sürecinde hedefe kitlenmiş durumda. Tüm birimlerinin yoğun mesai yaptığı bu süreçte partiye teveccüh de zirve yapmış durumda.

Editörlerimiz ile kahvaltı buluşmasında konuşan Teşkilat Başkanı Safa Gürsoy sürecin herkesin beklediğinden çok daha pozitif geçtiğini ve başarıdan memnun olduklarını dile getirdi.

417 Yeni Üye

Ocak ayında İyi Partiye yeni üye kaydı açan 417 kişi olduğunun altını çizen Safa Gürsoy, seçimde en beklenmedik süprizin İyi Parti tarafından geleceğini kaydetti.

Maddi Kaynak Sıkıntımız Yok

Seçim süreçlerinin ekonomik olarak zorlu olduğunu dile getiren Editörlerimiz, İyi Parti’nin maddi durumu hakkında sorularına yanıt veren Başkan Gürsoy; ”Sürecin masraflı ve yorucu olduğunu kabul ediyorum, finansal varlık ve nakitimiz yeterli, seçimden sonra bütçe fazlası dahi veriyoruz” diyerek maddi olarak güçlük çekmeyeceklerini ifade etti.

Adaylar Sembolik Harç Ödüyor

Belediye Başkan Adaylığı için maddi talepte bulunup bulunmadıklarını soran editörlerimiz, başkan adaylarından sadece sembolik bir harç bedeli alındığını, tüm seçim finansmanını parti tarafından karşılandığını belirten Gürsoy; ”Para varlığı demokrasi yarışında eşitleri bozmamalı” bakış açısını kurduklarını kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir